5. rujna 2022.

EURO-UNIT pristupio ETIČKOM KODEKSU

Tvrtka EURO-UNIT pristupila je “Etičkom kodeksu“, što je još jedan pokazatelj profesionalnosti i pozitivnog poslovanja tvrtke te brige za naše kupce.

Što je Etički kodeks?

Etički kodeks utvrđuje načine postupanja poslovnih subjekata u svrhu pouzdanog i transparentnog uvođenja eura u Republici Hrvatskoj, s ciljem stvaranja povjerenja i sigurnog okruženja za potrošače. Etički kodeks namijenjen je svakom poslovnom subjektu u nefinancijskom i financijskom sektoru, koji radi u Republici Hrvatskoj i posluje u izravnom odnosu s potrošačima.

 

S danom pristupanja Etičkom kodeksu, poslovni subjekt stječe pravo na postavljanje vizualne identifikacijske oznake te prihvaća i jamči provedbu načela Etičkog kodeksa. Cilj Etičkog kodeksa je omogućiti pouzdanu i transparentnu zamjenu hrvatske kune eurom.

 

Inicijativa Etički kodeks provodi se pod sloganom SVAKI CENT SE BROJI, SVAKA KUNA SE RAČUNA. Cilj joj je upravo taj: da potrošači budu sigurni da se svaka njihova kuna zaista računa i svaki cent broji te da postoje poslovni subjekti kojima u procesu prelaska na euro mogu vjerovati, a upravo je EURO-UNIT tvrtka s dugogodišnjim povjerenjem svojih kupaca. Sve dodatne informacije o Etičkom kodeksu možete pročitati OVDJE.