12. studenoga 2021.

EURO-UNIT PRIMIO AAA CERTIFIKAT PLATINASTE BONITETNE IZVRSNOSTI

Izuzetno smo ponosni na našu tvrtku i postignute poslovne rezultate u proteklih nekoliko godina, budući da nam je Dun&Bradstreet dodijelio AAA Certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti.

Što je platinasta bonitetna izvrsnost AAA?

Platinastu bonitetnu izvrsnost pokazuju isključivo tvrtke koje imaju najveću bonitetnu izvrsnost Golden AAA tri godine zaredom. Tvrtke koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, vjerodostojni i niskorizični poslovni subjekt za suradnju sa svim poslovnim partnerima. Temelji se na računovodstvenim dokumentima tvrtki i ostalim dinamičkim pokazateljima te pokazuje natprosječno sigurno i uspješno poslovanje tvrtke u sljedećih dvanaest mjeseci. Certificiranje provodi međunarodna grupacija Dun & Bradstreet s 20-godišnjom tradicijom certificiranja tvrtki u 18 europskih zemalja.

Tko su nositelji i zašto je važno dobiti certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti AAA?

Tvrtke koje njeguju poslovne običaje postižu iznimne poslovne rezultate i brinu se o zadovoljstvu svih uključenih u radni proces. Cilj ovog poduzetničkog odlikovanja nije samo promicanje funkcionalnih tvrtki i dobrih poslovnih praksi, već i postizanje financijskog integriteta.

Euro-Unit još jednom dokazuje da je prepoznat kao ozbiljan i siguran poslovni partner, kako u Hrvatskoj, Europi, tako i na globalnom svjetskom tržištu, a AAA Certifikat platinaste bonitetne izvrsnosti nam dodatno daje vjetar u leđa za još bolje poslovanje u godinama koje su pred nama.