19. ožujka 2014.

Euro-Unit predstavio svoju ponudu na Frankfurtskom sajmu

Musikmesse 2014. (Frankfurtski glazbeni sajam) najvažnija europska sajmena manifestacija glazbene industrije i ove je godine privukla mnogobrojne posjetitelje i renomirane izlagače. Euro-Unit group je i ove godine na svojem izložbenom prostoru predstavio presjek naše bogate full range ponude s posebnim naglaskom na naše brandove Lion Style i Ivan’S.

I ove su godine naši brandovi privukli pažnju mnogobrojnih poslovnih partnera ali i maloprodajnih kupaca. Ivan’S i Lion Style su već pronašli svoje tržište diljem Europe ali i svijeta, a kvaliteta izrade kao i primjerene cijene glavni su atributi u tržišnoj utakmici.

I ove smo godine ponudu naših brandova dopunili novim proizvodima koje smo razvili u suradnji sa glazbenicima. Novi modeli gitara, štimeri, stalci, držači, novi dizajn klavirskih klupica i ostatak ponude izloženi su rame uz rame s najpoznatijim svjetskim brendovima i ni po ćemu nisu zaostajali za njima.

Osim predstavljanja našeg asortimana, na sajmu je održan i veliki broj sastanaka sa našim sadašnjim kao i potencijalnim poslovnim partnerima kako bismo našu ponudu uskladili što kvalitetnije sa svjetskim standardima i potrebama naših kupaca.

Izlaganje na ovakvim prigodama rame uz rame sa svjetski poznatim i priznatim brandovima odličan je pokazatelj Euro-Unitove usmjerenosti ka kvaliteti i svjetskom načinu poslovanja. U ovim ekonomski teškim vremenima svaki iskorak na strano tržište je i više nego dobro došao kako za samu tvrtku tako i u svrhu promocije Republike Hrvatske.