11. studenoga 2009.

Euro-Unit najbolji u Europi

Tvrtka Euro-Unit je na frankfurtskom Sajmu glazbe predstavila svoj full range prodajni asortiman i kapacitete koji su odavno prerasli granice domaćeg tržišta te nas profilirali kao vodeću kompaniju za promet glazbalima i glazbenom opremom, profesionalnim audiom, konferencijskim i sistemima za simultano prevođenje u ovom dijelu Europe.

Frankfurtski je sajam jedna od najvažnijih priredbi ove vrste u svijetu, a o njegovoj važnosti govori veliki broj predstavljenih noviteta u ovoj grani industrije kao i poduži spisak najvažnijih svjetskih brandova iz ovog područja. Ovaj je sajam mjesto gdje posjetitelji mogu na jednom mjestu vidjeti kompletnu svjetsku ponudu glazbala i glazbene opreme, sve novitete i studije koje glazbena industrija može ponuditi u ovom trenutku pa onda svakako ne treba čuditi konstantno veliki broj posjetitelja i pažnja koju mu pridaje struka.

Euro-Unit se predstavio kao jedina full-range tvrtka iz ovog dijela Europe s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom u čijem su asortimanu mnogobrojni vrhunski brandovi. Bili smo jedina tvrtka iz Hrvatske koja je samostalno izlagala na ovogodišnjem sajmu. Naši su menadžeri prodaje održali mnogobrojne sastanke kako sa starim tako i sa novim poslovnim partnerima. Na sastancima su potvrđena sva dosadašnja distributerstva naše tvrtke za naše područje ali i nekoliko novih poslovnih aranžmana. Osim poslovnih sastanaka naš je štand posjetio i veliki broj zainteresiranih posjetitelja privučenih našom ponudom.

U vrijeme financijske krize od izuzetne je važnosti pouzdanost u poslovanju koju je Euro-Unit stekao svojim dugogodišnjim poslovanjem s najvećim svjetskim kompanijama te se potvrdio kako na domaćem tako i na zahtjevnom europskom i svjetskom tržištu. Naša orijentiranost prema kvaliteti koja nam je donijela mnogobrojna svjetska i domaća priznanja i nagrade te sav trud koji smo uložili tijekom godina prepoznat je kako od strane naših vjernih kupaca tako i kod naših mnogobrojnih zadovoljnih poslovnih partnera.

Na sajmu je predstavljen i naš prodajni katalog za 2009. godinu. Katalog na 400 stranica u boji predstavlja reprezentativni presjek naše bogate ponude i sastavni je dio napora koje konstantno ulažemo u kvalitetno informiranje naših kupaca.

Potvrda ispravnosti naše poslovne politike ovoga je puta stigla iz kompanije Beyerdynamic – vodećeg svjetskog proizvođača vrhunskih mikrofona, slušalica, konferencijskih sistema i profesionalne audio opreme. Naša je tvrtka proglašena najboljim europskim distributerom Beyerdynamic proizvoda za 2008. godinu! Svakako treba napomenuti da se dodjeljuju samo tri nagrade ove vrste za cijeli svijet te da su to ove godine bile tvrtke iz Kanade, Novog Zelanda te naša tvrtka za područje Europe. Konkurencija u kojoj smo se nalazili (europsko tržište), gospodarska situacija kao i sama veličina našeg tržišta govore sasvim dovoljno o tome koliko smo napora morali uložiti kako bismo postigli ovakve rezultate. Iza nas su ostali mnogobrojni uspješno realizirani projekti konferencijskih sistema po sistemu “ključ u ruke” uključujući uspješnu obuku opperatera.

Stalno usavršavanje naših djelatnika za projektiranje i izvođenje i najzahtjevnijih instalacija konferencijskih sistema, praćenje novih trendova, sudjelovanje na međunarodnim simpozijima i radionicama, osigurani servis i rezervni dijelovi, garancija te svi potrebni certifikati i atesti, standardi su koje u današnje vrijeme očekuje svaki dobro informirani kupac. Dostupnost prezentacije željenog proizvoda kao i upoznavanje s njegovim mogućnostima prije njegove nabave garancija su sigurne kupovine i pokazatelj ozbiljnosti koju Euro-Unit nudi svim svojim partnerima i kupcima već dugi niz godina.

Vjerujemo da nam je upravo ovakva poslovna koncepcija omogućila ostvarivanje povjerenja kod naših kupaca i poslovnih partnera što je rezultiralo i odličnim rezultatima koje smo postigli u 2008. godini u prodaji vrhunskih Beyedynamic proizvoda. Naravno, jednaku poslovnu politiku Euro-Unit provodi i za sve ostale brandove iz naše bogate ponude no 2008. je obilježio Beyerdynamic zahvaljujući svojim vrhunskim proizvodima, a posebno bismo istaknuli konferencijske sisteme (žičane i bežične) bez prave konkurencije u svijetu.