29. siječnja 2021.

Euro-Unit je ovlašteni distributer premium Yamaha Rivage digitalnih audio sistema

Kao rezultat dugogodišnjeg razvoja, tvrtka Euro-Unit se profilirala kao regionalni lider u segmentu profesionalnog audia, kako u prodaji, tako i u korisničkoj, tehničkoj i servisnoj podršci.

Ugled tvrtke Euro-Unit proširio se već odavno preko granica Hrvatske. Kontinuirana edukacija djelatnika, visoka kvaliteta upravljanja, društvena odgovornost, usredotočenost na potrebe klijenata i kvalitetu pruženih usluga, postavilo je Euro-Unit u stručnosti i pouzdanosti u sam vrh europskih kompanija ove vrste.

Cilj vodstva tvrtke Euro-Unit je ostati i dalje među vodećim ponuđačima visokotehnoloških rješenja na tržištu i u skladu s potrebama partnera i kupaca, te proširenje aktivnosti na online prezentacije, workshopove i online korisničku podršku u realnom vremenu, te se shodno tome konstantno ulaže u opremanje prodajnog i studijskog prostora.

S ponosom objavljujemo da je Euro-Unit grupacija postala ovlašteni distributer premium Yamaha Rivage digitalnih audio sistema za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Svi proizvodi iz Rivage PM serije trebaju biti integrirani u sustav. Molimo konzultirajte Euro-Unit, ovlaštenog distributera Yamaha Rivage sustava da biste dobili ponudu.

Kontakt:
Denis Fulir
Sound Engineer, Pro Audio Product Specialist
tel: +385(0)40 822 535
mob: +385(0)99 4583 285
email: d.fulir@euro-unit.hr

Yamaha Rivage PM7 sistem u prostorijama Euro-Unita u Čakovcu.