10. rujna 2015.

Euro-Unit i Yamaha na Delta Summer Street Session Festival u Rijeci

Euro-Unit i Yamaha su u suradnji s Ri Rock udrugom iz Rijeke omogućili uspješno održavanje Delta Summer Street Session Festivala, prilika za bendove alternativnog glazbenog izričaja. Prenosimo dojmove o ovogodišnjem izdanju festivala sa službenih stranica Ri Rock udruge.

I eto ovogodišnji Delta Summer Street Session Festival je službeno zatvoren. Jučerašnji koncerti su stvarno bili odlični i zahvaljujemo se svim posjetiteljima, kao i bendovima!

Što se tiče ovogodišnjeg cjelokupnog dojma festivala, reći ćemo da smo od mjeseca lipnja do mjeseca rujna odradili 6 odličnih koncerata gdje je sve ukupno nastupilo 24 benda, a posjećenost je bila na zadovoljavajućoj razini. Bendove nećemo sve nabrajati, ali moramo reći da su bili odlični svi do jednog i zahvaljujemo im se na sudjelovanju, a također ćemo reći da je ovo bilo izuzetno radno ljeto za Udrugu Ri Rock koja vam je pokušala uljepšati ljetne mjesece alternativnim zvucima uz odlične bendove, zabavu, kulturu i druženje s poznatom ekipom na sad već dobro poznatim lokacijama.

Bilo nam je iznimno drago da smo uspjeli djelovati ovim festivalom na dio naših volontera i pokazati im onu pozadinsku priču organizacije festivala i koncerata. Naime ovogodišnji Delta SSS Fest je bio namijenjen osvještavanju mladih da je sve manji broj organizatora koncerata i festivala alternativnog žanra i da se mladi pokušaju trgnuti i pokušati sami dovesti bend koji oni žele i organizirati koncerte, a gdje im Udruga Ri Rock može ponuditi savjet ili pomoć.

Bilo je ovo lijepih četiri mjeseca uz dobro društvo članova udruge, volontera udruge, bendova, posjetitelja, sponzora, a posebnu zahvalu upućujemo Euro-Unitu i Yamaha Music Europe na njihovoj podršci.

Hvala vam svima na sudjelovanju vidimo se na ovogodišnjem Ri Rock Festivalu početkom dvanaestog mjeseca