17. June 2015.

Euro-Unitu dodjeljen AAA certifikat za 2015. godinu

Zadovoljivši najstrože financijsko-analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe tvrtka Euro-Unit stekla je pravo nositelja: „AAA Certifikata boniteta izvrsnosti“.  Certifikat boniteta izvrsnost AAA dolazi iz ruku vodećeg europskog ponuđača poslovnih informacija u Hrvatskoj – Bisnode.

Tvrtka pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj što je svakako veliki uspjeh ali i ponos. U godini proslave 25 godišnjice tvrtke valja svakako napomenuti da tvrtka ovoj skupini pripada 20 godina uzastopce što je u Hrvatskoj skoro pa – ne zabilježeno.

Uz ovaj kontinuirani uspjeh treba posebno napomenuti da je najveća vrijednost Certifikata boniteta izvrsnosti svakako  potvrda da je tvrtka EURO-UNIT siguran, ugledan i poželjan partner.

Uspjeh je i veći pridoda li se izvanrednim financijskim rezultatima i činjenica da je tvrtka Euro-Unit najbolja mala tvrtka u Hrvatskoj u primjeni društveno-odgovornog poslovanja. Time tvrtka Euro-Unit svakako dokazuje da: „Profit i društveno-odgovorno poslovanje“ ipak mogu ruku pod ruku.