31. svibnja 2016.

Elvis Stanić isprobao Revstar gitare

Prošlog je tjedna u našem Music Shopu u Rijeci, Elvis Stanić isprobao nove Yamahine Revstar gitare i jako se pozitivno izrazio o njima. Uz Revstar gitare za isprobavanje je koristio Yamahino THR100HD pojačalo sa Yamaha THRC212 zvučnom kutijom. Ova je kombinacija Yamahinih gitara i pojačala definitivno naujuzbudljivija tehnologija predstavljena ove godine na podrućju gitarističke opreme. Pozivamo vas u naše prodaje centre diljem Hrvatske da se i osobno uvjerite kako genijalno zvuče i koje su mogućnosti Yamahinih Revstara i THR.

Elvis Stanić je jedan od najboljih hrvatskih suvremenih gitarista i harmonikaša i najnagrađivaniji jazz skladatelj srednje generacije. Vođa je «Elvis Stanić Groupa», jazz fusion skupine koja spaja mediteransku melodioznost tradicionalne hrvatske glazbe s ritmovima latino izričaja i suvremenim jazz tendencijama.

Kao skladatelj, posebno je posvećen proučavanju kako hrvatske tako i svjetske tradicionalne glazbe, te je i na području tzv. World glazbe jedan od vodećih glazbenika u Hrvatskoj.

Svi su instrumenti je naravno dostupno i na našoj internet trgovini www.euro-unit.com