10. studenoga 2017.

Doživite Genos na prezentaciji u Zagrebu

Genos je stigao!

Izuzetna nam je čast pozvati vas na prezentaciju nove revolucionarne digitalne radne stanice Genos, s kojom Yamaha ponovo podiže ljestvicu u kategoriji digitalnih radnih stanica i arranger klavijatura. Genos – u jednakoj mjeri namijenjen je za upotrebu na pozornici i u studiju, te predstavlja novo mjerilo u zvuku, dizajnu i načinu korištenja glazbenog instrumenta u kategoriji digitalnih radnih stanica. Kao nasljednik vrlo uspješne Tyros 5 generacije klavijatura, Genos donosi niz noviteta i inovacija na tehničkom i dizajnerskom nivou.

Prezentacija će se održati u srijedu 15. studenoga 2017. s početkom u 17:00 sati u Euro-Unit poslovnici Zagreb, Ilica 348, a vodit će ju Yamahin endorser za klavijature, Marjan Hvala.

Nakon prezentacije moći ćete se i sami uvjeriti u vrhunske performance i inovacije koje pruža Genos, a za sva dodatna pitanja o Genosu ili Yamaha klavijaturama bit će vam na raspolaganju Marjan Hvala i Euro-Unit djelatnici iz naše zagrebačke poslovnice.

No to nije sve! Na dan prezentacije 15. studenoga 2017. za svaku kupovinu iznad 500 kn u našoj poslovnici u Ilici 348, ostvarit ćete dodatni popust od 3%. Popust se odnosi samo na plaćanje gotovinom ili karticama jednokratno.

Veselimo se vašem dolasku.

Uvijek kad je glazba u pitanju!
vaš Euro-Unit