29. listopada 2021.

Dodjela nagrada Hrvatske glazbene mladeži “Ivo Vuljević”

Natječajza dodjelu nagrade Hrvatske glazbene mladeži „Ivo Vuljević“ za sveukupno djelovanje mladih glazbenika s naglaskom na najistaknutije umjetničko ostvarenje u 2021. godini. Predloženi mogu biti mladi glazbenici državljani RH, pojedinačno te vokalni i instrumentalni ansambli. Svi prijavljeni na dan 31. prosinca 2021. godine moraju biti mlađi od 30 godina. Pravo podnošenja prijedloga imaju pojedinci, udruge, ustanove i organizacije.

Nagrada „Ivo Vuljević“ za 2021. godinu sastoji se od diplome, novčanog iznosa i koncerta u okviru dodjele Nagrade „Ivo Vuljević“ za 2022. godine u suradnji sa Zagrebačkim solistima te koncerta u suradnji s Hrvatskim domom Split. Svečano uručenje Nagrade, uz prigodan koncert dobitnika/ce održat će se 8. prosinca 2021. godine u Atriju palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

Rok za podnošenje prijedloga je srijeda, 10. studenog 2021. godine. Prijave moraju sadržavati biografije glazbenika, pregled djelovanja i najistaknutijih umjetničkih ostvarenja u 2021. godini te kratko obrazloženje.

Prijave treba poslati na adresu:

HRVATSKA GLAZBENA MLADEŽ
Ul. Kneza Mislava 18, 10000 Zagreb
s naznakom: ZA NATJEČAJ