19. ožujka 2014.

Dodijeljene nagrade Zlatni index za 2013. godinu

Na svečanoj ceremoniji održanoj 13. ožujka 2014. u Hypo centru, dodijeljene su nagrade Zlatni indeks 2013 poduzećima koja su najviše sudjelovala u studentskom životu u 2013. godini.

Cilj projekta Zlatni indeks je podizanje razine obrazovanja u Republici Hrvatskoj povezivanjem akademske zajednice i poslovnog svijeta te poticanje sudjelovanja što većeg broja poduzeća u studentskom životu investiranjem u obrazovanje.

Ovogodišnji projekt uspio je ostvariti svoj dugoročni cilj, a to je nacionalna razina dodjele nagrada. Također, ostvaren je rekordan broj prijava, tako da je čak 50 poduzeća bilo u utrci za ovu prestižnu nagradu.

Studenti su dodijelili ukupno 12 nagrada u 6 kategorija te 3 posebne nagrade žirija. Odluku o dobitnicima donijelo je Povjerenstvo kojeg su sačinjavali predstavnici svih javnih sveučilišta u Republici Hrvatskoj. Nagrada za svaku kategoriju dodjeljivala se posebno za velika, a posebno za srednja i mala poduzeća.

Projekt Zlatni indeks četvrtu godinu za redom organizirala je studentska udruga eSTUDENT uz potporu predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića, Instituta za razvoj obrazovanja, Hrvatske udruge poslodavaca te Sveučilišta u Zagrebu.

Euro-Unit u svojim vitrinama ima već pet nagrada Zlatni indeks, uključujući i Grand Prix od prošle godine, a ove smo godine dobili plaketu Prijatelj studenata za sudjelovanje u studentskom životu kao potvrdu društveno odgovornog poslovanja naše tvrtke.