7. kolovoza 2017.

Dodatnih 10% popusta za D-Utorak – online i u poslovnicama

Drugi utorak u mjesecu od sada postaje D-UTORAK, dan kada vas u Euro-Unit online trgovini i svim našim poslovnicama diljem Hrvatske čeka najviše popusta ikad za plaćanje Diners karticom. Dovedite se u šoping kondiciju za pohod po trgovinama, ulaštite svoju Diners karticu i spremno pokorite popuste.

Euro-Unit u sklopu svakog D-Utorka do kraja 2017. godine, osigurava dodatnih 10% popusta na određeni asortiman. Popust se odnosi na brendove Ivan’S Guitar (električne gitare, električne bas gitare, klasične ili akustične gitare, futrole i koferi za gitare), Lion-Style (kompletni asortiman – konektori, kablovi, klupice za klavir, remeni za gitare, futrole za gitare, futrole za klavijature, stalci za gitare, stalci za klavijature, stalci za note, stalci za mikrofone, bubnjarske palice, bongo bubnjevi, marching bubnjevi, udaraljke, …), Canorus puhačke instrumente (saksofone, trube, klarinete, blok flaute (German i Baroque style), flaute, krilnice ili francuski rog), Bwing gudačke instrumente (violine, violončela, viole ili kontrabas) i Ivan’S Uke ukulele.

U našoj online trgovini Euro-Unit Music Store popust se ostvaruje upisivanjem promotivnog koda D-UTORAK za plaćanje Diners karticom, a je bitno napomenuti da popusti ne vrijedi za obročno plaćanje.

D-UTORAK u Euro-Unit-u je izvrsna prilika da još povoljnije odaberete svoj novi glazbeni instrument ili nešto od dodatne opreme. Iskoristite dan s najviše Diners popusta kao idealnu priliku za vaše učenike i studente koji će za početak nove školske godine zasigurno trebati novi instrument, novu futrolu ili nešto od dodatne glazbene opreme iz naše široke ponude.