29. rujna 2021.

Distribucija JOHANNUS orgulja

Euro-Unit je postao generalni distributer Johannus orgulja za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Albaniju. Izuzetna nam je čast što ćemo ubuduće predstavljati ovu renomiranu Nizozemsku tvrtku. 1960-ih godina u srcu Nizozemske stvorena je jedinstvena kompanija Johannus, koja proizvodi klasične orgulje. Iz ponude valja izdvojiti kućne orgulje (ONE, LiVE, Studio, Opus, Vivaldi) i crkvene orgulje (Ecclesia modeli, …).

Direktor tvrtke Euro-Unit Ivan Senčar i predstavnici tvrtke Johannus potpisali su u Čakovcu ugovor o distribuciji. Od sada se u našoj ponudi nalaze vrhunske Johannus kućne i crkvene orgulje, a za sve upite za određene modele ili dodatne informacije, javite nam se s punim povjerenjem.

Orgulje se mogu isprobati u našem prodajno izložbenom prostoru u Čakovcu koji se prostire na preko 1000 m2 na adresi Braće Graner 8. Također postoji i mogućnost obilaska Johannus tvornice ako ste zainteresirani za neki određeni model ili ako su vam potrebne orgulje određenih dimenzija za vaš prostor. Ponudu Johannus orgulja možete pogledati OVDJE.

Johannus, vrhunska kvaliteta i tradicija izrade orgulja još od 60-ih godina prošlog stoljeća.