7. ožujka 2014.

Ansambl Sudar Percussion ili genijalci na djelu

još da vam kažemo sve je ovo napravljeno i realizirano u Hrvatskoj. Sve kompozicije potpisuje Matej Meštrović, a uz to dodana je na CD i obrada “Alla Turca”. Glazbeni producent na ovom projektu bio je Branimir Mihaljević, dok je redateljskim dijelom filma dirigirao Arsen Oremović.

Glazbenici koji djeluju u ansamblu Sudar redom su vrsni glazbenici i profesori u sljedećem sastavu; Filip Merčep, Luka Pešutić, Josip Blašković, Nicolas Sinkovic, Goran Gorše i naravno Matej Meštrović. Kad se okupi ovakav team i trust mozgova možete očekivati samo najbolje, a upravo to je i proizašlo iz snimke audio Cd-a i filma koji je bio potpomognut od tvrtke Euro-Unit d.o.o.

Na snimanju svi korišteni instrumenti su Yamahe i Adamsa za koji je Euro-Unit distributer za Hrvatsku. Uz sve udaraljke nezaobilazni dio instrumentarija bio je klavir Yamaha C7 koji je već odavno referenca kad je zvuk klavira u pitanju. Cijeli audio i video zapis odrađen je u dvorcu Sv. Križ Začretje te samim time postigao jedan novi pristup skladanja, izvođenja i snimanja skladbi.

Sudar upravo priprema promociju za mjesec travanj, a naravno Euro-Unit group će njihi tu podržati… Vidimo se svi zajedno uskoro, a Sudar dalje leti prema novim vrhuncima osvajanju svjetske glazbene scene te vas uskoro očekuju brojni koncerti.

Onih nekoliko sretnika koji su čuli skladbu, a radi se o svjetskim “facama” rekli su samo jedno; vauuuu, great, outstanding!!!!

Naravno da ovakav projekt neće proći bez nas te će Euro-Unit group podržavati njihov rad i u budućnosti.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/MMkILtkXEZw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>