26. ožujka 2019.

7. Festival Djeca pjevaju u varaždinskom Graberju

Na ovogodišnjem 7. festivalu “Djeca pjevaju” predstavit će se 26 novih autorskih pjesama u izvođenju malih pjevača iz Hrvatske i Slovenije. Od samog početka na festivalu pjevaju djeca DND-a Varaždin, kao i posebno talentirani predstavnici osnovnih škola, gradova i općina sjeverozapadnog dijela Hrvatske, a po prvi puta na festivalu će biti i predstavnica OŠ Selnica iz Međimurske županije. Pjevače će pratiti zbor “Mali slavuji” DND-a Varaždin i zbor OŠ Šemovec. Festival je natjecateljskog karaktera, a stručni žiri će izabrati najbolje male pjevače. Svaki festival je obilježen veseljm i navijanjem u prepunoj dvorani Graberje u Varaždinu.

Organizator festivala “Djeca pjevaju” je Udruga Festival iz Varaždina, a glavni partner marketinška agencija Tin marketing, u čijem tonskom studiju su snimljene sve pjesme, dok će Euro-Unit kao glazbeni sponzor podržati festival.

Ulaz na festival je besplatan, stoga pozivamo svu djecu, roditelje, djedove i bake, i naravno navijače, da dođu na 7. Festival “Djeca pjevaju” koji će se održati u petak 29. ožujka 2019. u Dvorani Graberje u Varaždinu s početkom u 18.00 sati.