22. studenoga 2017.

23. Jazz Fair i predstavljanje novog QSC razglasnog sistema

U Čakovcu se 23. i 24. studenoga 2017. u Centru za kulturu održava 23. Jazz Fair. Još od 1995. godine kada je Jazz Fair krenuo, želja domaćih glazbenika i Centra za kulturu je bila da obogate kulturnu ponudu grada Čakovca. U tome su itekako uspjeli, budući da je to postalo tradicionalno događanje u gradu i mjesto okupljanja ljubitelja jazza, ali i glazbene umjetnosti općenito. I ove godine su organizatori uspjeli okupiti izvrsne glazbenike:

Četvrtak 23.11.2017. u 20 sati

MASSIMO PJEVA SINATRU
MASSIMO SAVIĆ
JAZZ ORKESTAR HRT-a ZAGREB

Petak 24.11.2017. u 20 sati

DAVID HELBOCK TRIO & IGOR GERŽINA, IVANA KINDL …

Za više informacija o 23. Jazz Fairu posjetite njihovu službenu stranicu ovdje, gdje možete saznati više informacija o izvođačima, dok glavnu zvijezdu prve večeri, Massima zaista ne treba posebno predstavljati.

No to nije sve. Ovogodišnji Jazz Fair će biti poseban po novom razglasnom sistemu. Naime, Euro-Unit je ovih dana završio projekt opremanja “Centra za kulturu Čakovec” razglasnim sistemom renomirane kompanije QSC. Razglasni sistem se odlikuje vrhunskom kvalitetom zvuka i snagom od 10000W i posebno je prilagođen programskim potrebama “Centra za kulturu”. Cijeli projekt opremanja, montažu, puštanje u rad i prilagodbu sistema prostoru obavili su djelatnici tvrtke Euro-Unit. Uz već ranije isporučenu opremu, tvrtka Euro-Unit je ovime kompletno opremila koncertnu dvoranu Centra za kulturu, na što smo izuzetno ponosni. Od razglasne opreme instalirani su: QSC KLA12 Line Array aktivne zvuče kutije (6 kom), QSC KLA181 aktivni subwoofer (2 kom), aktivne zvučne kutije QSC K10.2 (2 kom) i digitalna mixeta QSC TouchMix-30 Pro.

Budući da Euro-Unit već dugi niz godina podržava Jazz Fair, ove smo godine organizatorima za potrebe koncerata ustupili Yamaha bubnjeve Maple Custom Absolute. Posjetite 23. Jazz Fair, uživajte u odličnim koncertima i vrhunskom QSC razglasnom sistemu.