8. studenoga 2021.

20 godina Euro-Unit centra u Osijeku

Prvih 20 godina je iza nas.

Prije točno 20 godina, 11. studenoga 2001. godine (znali smo da je Martinje najbolji datum za otvaranje poslovnice u Slavoniji) u Osijeku je otvoren tada najveći prodajno-izložbeni salon glazbenih instrumenata i opreme.

Gotovo 15 godina smo uspješno poslovali na prvobitnoj lokaciji u Radićevoj ulici, a prije nešto više od 5 godina smo, dodatno proširivši asortiman, preselili na još atraktivniju lokaciju u samom središtu grada (Trg Slobode 7), gdje uspješno poslujemo i danas. Naš regionalni centar pokriva 4 slavonske županije ali i šire područje susjednih država, Mađarske, Srbije i BiH. Mnogi od naših kupaca tada su bili djeca koja su dobila svoj prvi instrument, a danas su postali afirmirani glazbenici, profesori ali i roditelji djece koja danas dolaze po svoj prvi instrument. Generacije se mijenjaju ali glazba ostaje, a gdje je glazba tu smo i mi.

Proslavimo zato zajedno naš dvadeseti rođendan. Naravno kao i svaki slavljenik, i mi častimo svakog kupca. U tri dana rođendanskog slavlja od četvrtka 11. do subote 13. studenoga 2021. za svaku kupnju dobit ćete prigodan poklon. Radujemo se vašem dolasku. Adresu znate, zar ne? Pssst, evo i mali šalabahter – Trg Slobode 7, Osijek 😉

Uvijek kada je glazba u pitanju i već 20 godina s vama u Osijeku.

Goran i Siniša