Jadranski Akordi 2017. naziv je 1. Međunarodnog natjecanja mladih pijanista i solo pjevača, koje će ugostiti glazbenike iz mnogih europskih zemalja. Međunarodno natjecanje će se održati 16. i 17. lipnja, te 23. i 24. lipnja 2017. u Hotelu Uvala Scott u Kraljevici. Natjecanje je isključivo namijenjeno za redovite učenike glazbenih škola i akademija u disciplinama klavir i solo pjevanje.

Međunarodni ocjenjivačkog sud bit će sastavljen od tri člana za klavir i tri člana za solo pjevanje, a posebnost ovog natjecanja je to što članovi također osim iz Hrvatske, dolaze i iz drugih europskih zemalja: Slovenije, Češke i Italije.

Budući da je ovo prvo takvo natjecanje u organizaciji Srednjoeuropske Akcije (SEA -PZS) udruge za kulturnu, gospodarsku znanstvenu i ekološku suradnju zemalja Srednje Europe, izuzetno nam je drago što će Euro-Unit zajedno s partnerom Yamahom biti generalni sponzor natjecanja. Za potrebe što kvalitetnijih prezentacija i izvedbi mladih pijanista, za potrebe natjecanja Euro-Unit će ustupiti koncertni klavir Yamaha C7 i dva digitalna pijanina kako bi se svim sudionicima natjecanja u disciplini klavir omogućilo izvođenje skladbi na vrhunskim instrumentima.

            

© 2013-2017. Euro-Unit group  Ulica Braće Graner 8, 40000 Čakovec, Croatia   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. OIB/VAT: HR83605107180

 

NAPOMENA! Ovaj site koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke preglednika, pristajete na korištenje istih.

Pristajem