Pula će ovaj vikend još jednom biti grad gitara. U subotu, 20. svibnja 2017. održat će se 5. PULA Guitar Fest, na kojem će prisustvovati veliki broj natjecatelja iz cijele Hrvatske, te polaznici Masterclassa. U posljednjih nekoliko godina izražen je pojačan interes za učenje gitare, kako u osnovnim glazbenim školama, tako i na tečajevima za gitaru koji se organiziraju pri raznim udrugama i institucijama. Od samog početka, namjera organizatora je bila pokrenuti događanje koje će omogućiti većem broju učenika gitare u početnoj fazi umjetničkog razvoja iskazivanje rezultata njihovog jednogodišnjeg napredovanja. Osim natjecatelja i njihovih mentora, manifestaciju će ove godine obogatiti desetak vrsnih i eminentnih pedagoga profesora, koji će ujedno biti članovi stručnog žirija. Posebnost je što će ove godine po prvi puta gostovati natjecatelji iz Slovenije kao i njihovi profesori.

PULA Guitar Fest je zamišljen kao jednodnevna manifestacija u organizaciji OKUD "Istra". Završni koncert će se održati u Comunita Degli Italiani Pola (Zajednica Talijana Pula), kao i svečanom podjelom uvjerenja o sudjelovanju i nagradama. Za laureate jubilarnog petog PULA Guitar Fest-a pripremili smo vrijedne nagrade, budući da je i ove godine Euro-Unit generalni sponzor s partnerima Ivan'S Guitar i Savarez.

            

© 2013-2017. Euro-Unit group  Ulica Braće Graner 8, 40000 Čakovec, Croatia   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. OIB/VAT: HR83605107180

 

NAPOMENA! Ovaj site koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke preglednika, pristajete na korištenje istih.

Pristajem