Novitet u ponudi entry level segmenta, Yamaha je začinila s novim bubnjevima serije Rydeen koji će zamijeniti postojeći GigMaker. Rydeen (japanski “Bog groma”) dolazi kao bubanj početnog segmenta što po karakteristikama i naravno u samoj usporedbi s konkurencijom nije, već je najmanje klasu iznad, a kod većine konkurencije i više od klase iznad.

Bubanj dolazi tvornički s dvije rupe za tomove zbog lakše konfiguracije za bubnjare tj. za više komfora i postave samog bubnja budući da taj "već" početnički model dolazi izrađen od drva topole što jamči čvrst, ujednačen i "okrugao" debeli ton. Buban je izrađen od čvrstih i jednostavnih metalnih dijelova koji jamče dobro držanje "štima" te dugovječnost po kojoj je Yamaha poznata u pogledu izrade hardware-a.

Setovi su raspoloživi u dimenzijama: rock 22"x16", 10"x7", 12"x8", 16"x15", te u pop/jazz varijanti 20"x16", 10"x7", 12"x8", 14"x13", a oba seta dolaze s dobošem od 14"x5,5". Uz bubanj u setu dolazi i kompletni hardware pack serije 6, model HW680W koji je već niz godina prisutan na tržištu i pokazao se kao jedan od best buy modela stalaka između poprilično velike konkurencije. Rydeen dolazi u sljedećim bojama; HOT RED (RD – japansko crvena), Mellow Yellow (MY-žuta), Black Glitter (BLG-crna), Burgundy Glitter (BGG-vinsko crvena), Fire Blue (FB-plava boja tinte) i Silver Glitter (SLG-srebrno siva).

            

© 2013-2017. Euro-Unit group  Ulica Braće Graner 8, 40000 Čakovec, Croatia   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. OIB/VAT: HR83605107180

 

NAPOMENA! Ovaj site koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke preglednika, pristajete na korištenje istih.

Pristajem