Euro-Unit

Euro-Unit grupacija je pravna nasljednica tvrtke Euro-Unit d.o.o. osnovane 1990. godine. Od 2007. prerasta u grupaciju kojoj su članovi njene sestrinske tvrtke iz ovog dijela Europe. Osnovna djelatnost grupacije je prodaja glazbenih instrumenata i glazbene opreme i vodeća smo full range kompanija u ovom dijelu Europe. Kvaliteta, ISO certifikati, ispunjavanje garancija, stručna podrška i redovita edukacija naših uposlenika okosnica su poslovne politike Euro-Unita na kojoj od samog početka 1990. godine inzistira njen osnivač i generalni direktor gospodin Ivan Senčar. Suradnja s najpoznatijim svjetskim kompanijama iz ovog segmenta, dugogodišnji ekskluzivni ugovori o generalnom zastupanju kao i mnogobrojni uspješno realizirani projekti potvrda su da je naša grupacija prepoznata kao ozbiljan i siguran poslovni partner na zahtjevnom svjetskom tržištu što svakako potvrđuju i mnogobrojne međunarodne prestižne nagrade koje smo primili u oštroj konkurenciji međunarodnih korporacija.

Posebno se ponosimo što se u našim vitrinama nalaze mnogobrojna internacionalna i domaća priznanja najvišeg ranga. Ova su priznanja potvrda ispravnosti naše poslovne politike, dokaz kako se uz ispravno postavljene prioritete poslovanja može uspjeti bez obzira na poslovno okruženje u kojem se nalazite.

Spomenimo one najprestižnije:

 • 2003. - Zlatna kuna Hrvatske HGK
 • 2003. - Yamahina nagrada za najboljeg europskih distributera
 • 2003. - WQC Star Award - Pariz
 • 2003. - CROMA - nagrada za najboljeg hrvatskog menadžera Ivan Senčar
 • 2004. - Zlatna plaketa Općine Nedelišće
 • 2004. - WQC Star Award – New York
 • 2005. - 31. International Arch of Europe Award for Quality and Technology - Frankfurt
 • 2005. - New Millennium Award - Madrid
 • 2005. - Century International Quality Era Award - Ženeva
 • 2006. - New Millenium Award - Pariz
 • 2006. - Gator Outstanding Acievment Award – Los Angeles
 • 2007. - Quality Crown - London
 • 2007. - Yamaha nagrada za posebno postignuće u prodaju profesionalne audio opreme na europskom tržištu
 • 2008. - Internacional Star Award for Lidership in Quality - Pariz
 • 2009. - Beyerdynamic Europian Award - Frankfurt
 • 2009. - International Star Award for Quality - Ženeva
 • 2009. - Index DOP-a HGK - Zagreb
 • 2010. - Heroj recesije - Zagreb
 • 2011. - Zlatni Index - Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj uz podršku Ureda UNDP-a u Hrvatskoj i AED-a
 • 2012. - Zlatni index u kategorijama:  Ulaganje u studentske udruge i studentske projekte, Stipendije studenata i Grand Prix Zlatnog indexa u kategoriji malih i srednjih poduzeća
 • 2012. - The Bizz Award - nagrada Wordcob organizacije za sistem vodstva, kvalitetu roba i usluga, kreativnost menadžmenta, inovaciju i društveno odgovorno polovanje
 • 2014. - Index DOP-a za 2013. godinu - nagrada za društveno odgovorno poslovanje u 2013. godini

Sudjelovanjem na domaćim i međunarodnim specijaliziranim sajmovima osiguravamo dobru informiranost o novitetima iz naše bogate ponude svim poslovnim partnerima i maloprodajnim kupcima, a ujedno je i odlično mjesto za prikupljanje povratnih informacija temeljem kojih nastojimo našu ponudu i uslugu još više približiti željama i potrebama naših kupaca.

Moderne web stranice na adresi www.euro-unit.hr ili www.euro-unit.me je mjesto gdje se nove informacije dopunjuju na dnevnoj bazi te omogućavaju dvosmjernu komunikaciju s našim klijentima. Vlastita dostava, skladišni prostor i odlična opskrbljenost robom na zalihi prednosti su koje našim kupcima osiguravaju mogućnost da na licu mjesta isprobaju proizvod koji ih interesira i na najbolji način steknu uvid o tome što kupuju na osnovi osobnog iskustva koje je ipak od presudne važnosti za ispravan odabir glazbenih instrumenata i opreme.

Osiguran vlastiti servis koji ispunjava sve relevantne međunarodne certifikate i standarde te osigurani originalni rezervni dijelovi zaokružuju servisnu ponudu. Naše su garancije usklađene sa svim važećim zakonima država u kojima poslujemo, a ponosni smo na činjenicu da smo već sada spremni i za poštivanje najstrožih europskih normi koje samoinicijativno uvodimo u naše poslovanje. Projektiranje, instalacija i održavanje konferencijskih dvorana po sistemu “ključ u ruke” zaokružuje našu ponudu i čini je vrlo prepoznatljivom. Svakako treba spomenuti i najam glazbene opreme. Okosnicu ponude čini digitalni Yamaha razglas snage 2x5000W sa Beyerdynamic mikrofonima te svom ostalom potrebnom opremom.

Referentna lista naših poslovnih partera i realiziranih projekata se kreće od radia i televizije gdje smo realizirali mnogobrojne projekte digitalizacije iz segmenta profesionalnog digitalnog i analognog audia preko mnogobrojnih tonskih režija, glazbenih studija, škola, koncertnih i konferencijskih dvorana, crkvi, hotela, radijskih i televizijskih produkcija, kazališta, opremanja puhačkih i drugih orkestara, kulturnih društava kao i mnogobrojni drugi. Uspješna realizacija mnogobrojnih domaćih i internacionalnih natječaja najbolji su pokazatelj stručnosti i pouzdanosti naše tvrtke. Konstantan rast udjela izvoza u našem poslovanju odlično ocrtava našu težnju ka širenju naše ponude i usluge kako na okolna tako i na zahtjevno europsko tržište.

U želji da pomogne društveno vrijedne i korisne projekte, Euro-Unit grupacija je tijekom godina bila sponzor mnogobrojnih vrhunskih kulturnih, sportskih, humanitarnih i drugih događanja. Naše su vitrine prepune zahvalnica, povelja, priznanja i sličnih dokumenata.

Nadamo se da smo Vam u ovih nekoliko redaka uspjeli približiti naše poduzeće i njegovu djelatnost.

Vaš Euro-Unit team

 

View the embedded image gallery online at:
http://euro-unit.hr/index.php/impressum#sigProGalleria88fca4b669

            

© 2013-2017. Euro-Unit group  Ulica Braće Graner 8, 40000 Čakovec, Croatia   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. OIB/VAT: HR83605107180

 

NAPOMENA! Ovaj site koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ukoliko ne promijenite postavke preglednika, pristajete na korištenje istih.

Pristajem